Parmaham uit de pan. Met verse vijg & blauwe kaas

Salade vijgen-blauwe-kaas parmaham I.jpg

Ingrediënten

  • Verse vijgen; 2 á 3 p.p.

  • Blauwe kaas

  • Parmaham

  • Olijfolie

Optioneel

  • Gemengde salade naar keus

  • Geroosterde walnoten

  • Balsamico


Ingrediënten voor 1 persoon

 

Snijd de verse vijg in, maar niet helemaal. Leg hier een stuk blauwe kaas naar wens tussen. Rol 1 of 2 plakken parmaham om de met kaas ingelegde vijg.

Verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan en gril de verse vijgen op middelhoog vuur, tot de kaas smelt en de randjes van de ham beginnen te kleuren en knisperen.

Lekker als voorgerecht, bij een salade of kaasplank.

Salade vijgen-blauwe-kaas parmaham I.JPG
Vorige
Vorige

Salade met biet, wortelslierten en geitenkaas

Volgende
Volgende

Rauwe -vegan- boerenkool salade