Salade van rode biet, met radijs, winterpeenslierten en geitenkaas

Salade biet-geitenkaas en wortelslierten II.JPG

Ingrediënten

  • Kopje quinoa

  • Twee ruime handen mesclun sla

  • Pakje biologische rode bieten (voorgekookt)

  • Radijsjes

  • 1 grote winterpeen

  • 1 kleine rode ui

  • Handje pompoenpitten

  • Half stukje, zachte, oude geitenkaas


Ingrediënten voor 1 persoon

 

Kook de quinoa en laat deze afkoelen. Snijd ondertussen de bietjes in partjes, de radijs in dunne plakjes en de ui in halve ringetjes. Maak met een dunschiller (of kaasschaaf) slierten van de winterpeen. Rooster de pompoenpitten kort in een pannetje zonder olie.

Meng de groenten met de handjes gemengde sla, een scheutje olijfolie en de gekookte quinoa. Voeg pompoenpitten, de geitenkaas en eventueel peper en zout naar smaak toe.

Salade geitenkaas, biet en wortelslierten.JPG
Vorige
Vorige

Plaatpizza van aspergetips

Volgende
Volgende

Parmaham uit de pan met vijg en blauwe kaas