Zomerse bietensalade

Bietensalade goed II.JPG

Ingrediënten

  • Twee ruime handen rucola sla

  • Pakje biologische rode bieten (voorgekookt)

  • Partjes grapefruit

  • 1 wortel en/of appel

  • 1 kleine rode ui

  • Eetlepel kappertjes

  • Handje geroosterde walnoten

  • Peper

  • Feta, verkruimeld

  • Olijfolie en balsamico


Ingrediënten voor 1 persoon

 

Rooster de walnoten en laat deze afkoelen. Snijd ondertussen de bietjes in gelijke blokjes, net als de rode ui, wortel en/of appel. Meng alles in een kommetje, samen met de kappertjes, flink wat peper en een scheut olijfolie. Druk goed aan en kieper om op de rucola.

Maak af met feta, partjes grapefruit, de geroosterde walnoten, olijfolie en balsamico.

Vorige
Vorige

Gesmoorde prei

Volgende
Volgende

Aziatische roerbak met Cavolo Nero