Honing- tijmtomaatjes uit de oven

Broodje Geitenkaas - Honing, tijm en ricotta.jpg

Ingrediënten

  • Spelt of zuurdesembrood

  • Kleine tros- of pomodori tomaatjes

  • Eetlepel honing

  • Eetlepel tijm

  • Olijfolie

  • Geitenkaas, hüttenkäse naar wens

  • Sla naar keuze

 
 


Verwarm de oven voor op 200 graden, hetelucht.
Was en halveer de tomaatjes, besprenkel deze met olijfolie, honing, peper, zout en wat gedroogde tijm en rooster deze +/- een half uurtje in de oven. Zet de laatste 5 minuten de grill aan.

Rooster het brood en smeer er naar smaak hüttenkäse of geitenkaas op. Voeg de tomaatjes toe en eet met sla en geroosterde pompoenpitjes.

De geroosterde tomaatjes doen het ook goed als bijgerecht, met dikke Turkse yoghurt, bij bulgur of als groente in een salade.

Broodje geitenkaas, tomaat.JPG
Vorige
Vorige

Venkelsalade met kaki, rucola & olijven

Volgende
Volgende

Opmaak salade uit de koelkast