Tropische chiapudding

Chiazaadpudding mango-kokos.jpeg

Ingrediënten

  • Kokosmelk

  • 6 Eetlepels Chiazaadjes

  • 1 Eetlepel geraspte kokos

  • Yoghurt

  • Mango, in blokjes gesneden

  • Sinasappel of mandarijnen schil

  • Gojibessen

  • Kokosbrood (optioneel)

    Ingrediënten voor 1 persoon

 

Week het chiazaad minstens 4 uur in de koksmelk, tot er een pudding ontstaat. Doe dit het liefst een avond van te voren. Meng de gerapste kokos door de pudding en maak op met een schep dikke yoghurt en de blokjes verse mango. Voeg eventueel nog wat verse sinasappelschil, koksbrood of gojibessen toe.

Chiazaadpudding mango-kokos.jpeg
Vorige
Vorige

Havermout met cranberrycompote

Volgende
Volgende

Croissant met avocado en gepocheerd ei